Responsive Tabs / Posts /

mc not working when loaded via Ajax

20
Hi i just noticed that tabs loaded inside an ajax call dont work, to be more especific a tab that is inside a tab thats calling it via ajax 
Carlos  3 years ago   viewed: 4120    

13 Answers

0
i did what you said and still not working, also i did some digging and found out that the posible cause of this is that the plugging is disabled when the tab is fired via ajax Is there a chance to reactivate it or a way to fix this?
Carlos
  3 years ago
2
Your mctabs.css contains improper settings. The selectors should be ul.mctabs instead of ul.tabs, and you should copy the settings from our demo mctabs.css, not the free version tabcontent.css.
Milo   3 years ago
0
Can you explain me why is working here http://www.noradio.mx/leftside/inicio.php but not here http://www.noradio.mx?
Carlos
  3 years ago
-1
I cannot see it is working at http://www.noradio.mx/leftside/inicio.php

I recommend you to use our McTabs demo code from scratch.

Milo   3 years ago
0
look for the videos section on this page http://www.noradio.mx/leftside/inicio.php
and look for the same section on this one http://www.noradio.mx please i know this might be anoying by now but i really need to take care of this an  dont mean to be that  way i just need to finish this project
Carlos
  3 years ago
0
Because your http://www.noradio.mx is using http://www.noradio.mx/css/tab1.css that is for the Tabbed Content (free version). You cannot use it for McTabs.
Milo   3 years ago
0
I just changed that and still the same problem
Carlos
  3 years ago
0
Then would you use our demo as the start from scratch(HTML, CSS, and JS), and get rid of any script copy of the free version tab content?
Milo   3 years ago
0
The problem is the tab Inicio in the part that says +videos you ll se a video and to the right the links are supposed to be tabs but they don't work
Carlos
  3 years ago
1
I found you have at least two misuse:
1. It should be <div class="panel-container">, not <div class="panel">
2. Where is the mctabs.css?
Milo   3 years ago
0
Maybe the ajax call is not fired.
I do not understand well about your scenario. It may help us understand better if you have a testing page.
Milo   3 years ago
0
www.noradio.mx is the webpage i'm designing is in spanish and the problem is when i try to trigger a part that says videos in side the ajax 
Carlos
  3 years ago
0
I viewed your page with Chrome and didn't see anything wrong with the McTabs Ajax call.

I do see a couple of other errors in your page when I press the F12 button and open the Console panel in the Chrome. You can try the same (press the F12 button) and see the errors.
Milo   3 years ago

   

Your name*
Password
(Optional. Used to modify this post afterwords)
+ =  

Ask your Own Question

  • If your question is related to the topic of this post, you can post your question to this page by clicking the "Post a reply" button at left;

  • When you want to start a new page for your question: